Nastavitve piškotkov

 

V BEAUTY EFFECTU VAM NUUDIMO RAZLIČNE VRSTE NEG OBRAZA :


NEGA ZA MLADE - GLOBINSKO ČIŠČENJE 60 MIN

Osnovna nega obraza zajema površinsko in globinsko čiščenje celotnega obraza, piling, nanos ampule in masko. Ampule in maske se izbere glede na tip kože kože (normalno, mastno, suho)

Za izboljšanje problematične,nečiste,aknaste kože priporočamo terapije z IPL laserjem.

OSNOVNA NEGA OBRAZA (60 min)

Osnovna nega se priporoča za čisto in gladko polt in je za vse tipe kože. Koži dodajamo serume iz naravnih učinkovin ali pa vtiramo ampule brez konzervansov,vitamine,... Priporočamo obisk dvakrat mesečno.

NEGA SUHE DEHIDRIRANE KOŽE (70 min)

Priporočamo po koncu poletja, jeseni ali pozimi, ko smo v zaprtih toplih prostorih. Nega vsebuje površinsko čiščenje, pregled kože, nežen peeling, če je potrebno mehčanje kože s paro in globinsko čiščenje, ampula in maska za intenzivno vlaženje kože, masaža, zaključna nega.

RELAX NEGA OBRAZA ( 60 min)

  je sproščujoča nega obraza, ki traja eno uro. Na koži naredimo površinsko čiščenje, mehanski piling, kožo obraza, dekolteja in zatilja zmasiramo z masažno kremo ter nanesemo specialno masko. Ta nega je primerna za zrelo kožo, kateri primanjkuje napetosti in vlažnosti. Koža je po negi sijoča in polna svežine.

SPECIALNE NEGE OBRAZA

 

NEGA OBRAZA BEAUTY EFFECT  (90 min)

Je nega, ki je specialiteta lepotnega studia BEAUTY EFFECT in jo priporočamo za vse tipe kože (normalno, mastno, suho). Tretma zajema globinsko čiščenje, vtiranje serumov, masko, barvanje obrvi in trepalnic, depilacijo obraza in parafinsko oblogo na rokah.

 SPECIALNA NEGA OBČUTLJIVE KOŽE (90 min)

Nega je primerna za kožo, ki je občutljiva na razne sestavine v kozmetičnih proizvodih, za kožo, ki se ji je porušil imunski sistem in kuperozno kožo.Tretma zajema globinsko čiščenje, vtiranje serumov, masko, barvanje obrvi in trepalnic, depilacijo obraza in parafinsko oblogo na rokah.

LEPOTNA NEGA S PEEL OFF  MASKAMI (90 min)

 Nega s odtisno masko je dvojni tretma, saj različne ampule najprej poskrbijo za bleščeč videz na obrazu, pomirijo neprijetne senzacije, ali matirajo kožo. Maska, ki pa se prilega na kožo pa poskrbi za intenzivno vlaženje, pomirja ali matira. Po negi je koža intenzivno navlažena, pomirjena in izboljša se oskrba kože za daljši čas. Nega je primerna za vse starosti in tipe kož, je zelo dobra podlaga za brezhiben make up. Tretma zajema globinsko čiščenje, vtiranje serumov, masko, barvanje obrvi in trepalnic, depilacijo obraza in parafinsko oblogo na rokah.

SPECIALNA NEGA OKOLI OČI (40 min)

Osnovna nega obraza zajema površinsko in globinsko čiščenje celotnega obraza, piling, nanos ampule in masko. Ampule in maske se izbere glede na tip kože kože, ki ga imate (mastno, suho, normalno).

 PRESTIŽNE NEGE ZA OHRANJANJE MLADOSTNEGA VIDEZA

 

VRHUNSKA NEGA PROTI IZRAZNIM GUBAM (100 min)

Najmodernejši vrhunsko tehnološki program, kjer s pomočjo pametnih molekul pepidov, vplivamo na sprostitev obrazne mimike in polnimo gubice s koži prijazno hialuronsko kislino, ki jo pri negi vnesemo v kožo s pomočjo mikrokapsul. Nege priporočamo za stranke, ki želijo ohraniti mladostno kožo v pozna zrela leta. S proizvodi vplivamo na zapolnitev izraznih gubic, koža je po tretmaju obnovljena in sproščena. Nega ni primerna za občutljivo ali razdraženo kožo. Tretma vsebuje globinsko čiščenje obraza, vtiranje serumov, masko, ultrazvok obraza, masažo in parafinsko oblogo rok, depilacijo obraza, barvanje obrvi in trepalnic.

 

INTENZIVNA ANTI-AGE REGENERACIJSKA NEGA (100 min)

Z uporabo aromatisov in specialnim pilingom iz AHA/BHA kislin, koži temeljito odstranimo odmrlo povrhnjico in ustvarimo idealne pogoje za vnos aktivnih učinkovin za globlje plasti kože. Priporočamo zrelim osebam in tistim z debelejšo povrhnjico, kjer so že vidni znaki staranja, ohlapnost in gubice. Nega je priporočljiva tudi za moške. Tretma vsebuje globinsko čiščenje obraza, vtiranje serumov, masko, masažo in parafinsko oblogo rok, depilacijo obraza, barvanje obrvi in trepalnic.

NEGA OBRAZA ZA MOŠKE

NEGA ZA MOŠKO KOŽO (60 min)

Nega je namenjena vsem moškim, ki želijo svoji koži povrniti energijo, vitalnost in zagotoviti zdrav videz kože. Pri negi kožo matiramo, povrnemo vlago in svežo gladko polt. Visoko učinkovita formula v proizvodih bazira na »tigrovi travi«, ki je znana po tem, da deluje protivnetno, aktivira mikrocirkulacijo, popravlja in obnavlja celice.